

Sports Car Club of British Columbia

Presents

"Labour Daze" Aug 31 - Sep 2, 2013



FRIDAY: Friday Practice from 10:00AM to 4:30PM

Registration & Tech from 5:30PM to 7:30PM. Main Gate Closed at 10:30PM

SATURDAY: !PLEASE DO NOT BLOCK PAVED LANES WHILE LOADING TRAILERS!

7:00	Main Gate Opens – Registration & Tech Opens					
7:30	-	8:00		Mandatory Novice Track Wall	k - Meet @ PreGrid	
8:00	•	8:35		Mandatory Novice Drivers Me	eting - Meet @ Pit	1
8:30	-	8:45		GROUP 2	Qualifying	15 min
8:50	•	9:05		GROUP 3	Qualifying	15 min
9:10	-	9:25		GROUP 7 – Novice C/W	Practice	15 min
9:35	-	9:50		GROUP 4	Qualifying	15 min
9:55	-	10:10		GROUP 5	Qualifying	15 min
10:15	-	10:30		GROUP 6 & Novice O/W	Qualifying	15 min
10:40	•	10:55		GROUP 1	Qualifying	15 min
11:00	•	11:15		GROUP 7 – Novice C/W	Qualifying	15 min
11:00	Registration Closed					
11:15	•	12:10		Lunch		
11:25	Mandatory Drivers Meeting @ Tech					
12:10	•	12:40		GROUP 2	Race	30 min
12:45	-	1:15		GROUP 3	Race	30 min
1:05	-	1:25		Mandatory Novice Drivers Me	eting - Meet @ Pit	1
1:20	-	1:50		GROUP 4	Race	30 min
2:00	-	2:30		GROUP 5	Race	30 min
2:35	-	3:05		GROUP 6 & Novice O/W	Race	30 min
3:10	-	3:40		GROUP 1	Race	30 min
3:50	-	4:20		GROUP 7 - Novice C/W	Race	30 min
4:20	TRA	TRACK CLEAR FOR DRAGS SETUP				
10:30PM	MAI	MAIN GATE CLOSED - OPENS AT 7:00AM				

SUNDAY:

7.00	Main	Coto Onon	- D	introtion and Took Onene		
7:00	wair		s – Reg	istration and Tech Opens		_
8:00	-	8:35		Mandatory Novice Drivers M		1
8:30	-	8:50		GROUP 3	Qualifying	20 min
8:55	-	9:15		GROUP 4	Qualifying	20 min
9:20	-	9:35		GROUP 7 – Novice C/W	Practice	15 min
10:00	Registration Closed					
9:45	-	10:05		GROUP 5	Qualifying	20 min
10:10	-	10:30		GROUP 6 & Novice O/W	Qualifying	20 min
10:35	-	10:55		GROUP 1	Qualifying	20 min
11:05	-	11:25		GROUP 2	Qualifying	20 min
11:30	-	11:50		GROUP 7 – Novice C/W	Qualifying	20 min
11:50	-	12:40		Lunch		
12:00	Mandatory Drivers Meeting @ Tech					
12:40	-	1:10		GROUP 3	Race	30 min
1:05	-	1:25		Mandatory Novice Drivers M	eeting - Meet @ Pit	1
1:15	-	1:45		GROUP 4	Race	30 min
1:50	-	2:20		GROUP 5	Race	30 min
2:30	-	3:00		GROUP 6 & Novice O/W	Race	30 min
3:05	-	3:35		GROUP 1	Race	30 min
3:40	-	4:10		GROUP 2	Race	30 min
4:20	-	4:50		GROUP 7 - Novice C/W	Race	30 min
4:50	End Of The Day – Thank You for Racing at Mission Raceway Park Road Course					



Sports Car Club of British Columbia

Presents





MONDAY:

7:00	7:00 Main Gate Opens – Registration and Tech Opens					
8:00	-	8:35		Mandatory Novice Drivers Me	eeting - Meet @ Pit	1
8:30	-	8:50		GROUP 4	Qualifying	20 min
8:55	•	9:15		GROUP 5	Qualifying	20 min
9:20	-	9:35		GROUP 7 – Novice C/W	Practice	15 min
10:00	Registration Closed					
9:45	-	10:05		GROUP 6 & Novice O/W	Qualifying	20 min
10:10	-	10:30		GROUP 1	Qualifying	20 min
10:35	-	10:55		GROUP 2	Qualifying	20 min
11:05	-	11:25		GROUP 3	Qualifying	20 min
11:30	-	11:50		GROUP 7 – Novice C/W	Qualifying	20 min
11:50	-	12:40		Lunch		
12:00	Mandatory Drivers Meeting @ Tech					
12:30	-	12:50		Mandatory Novice Drivers Me	eeting - Meet @ Pit	1
12:40	-	1:10		GROUP 4	Race	30 min
1:15	-	1:45		GROUP 5	Race	30 min
1:50	-	2:20		GROUP 6 & Novice O/W	Race	30 min
2:30	-	3:00		GROUP 1	Race	30 min
3:05	-	3:35		GROUP 2	Race	30 min
3:40	-	4:10		GROUP 3	Race	30 min
4:20	-	4:50		GROUP 7 - Novice C/W	Race	30 min
4:50	4:50 End Of The Day – Thank You for Racing at Mission Raceway Park Road Course					

ALL TIMES SUBJECT TO CHANGE AT ORGANIZER'S DISCRETION

Rotation 2, 3 & 4 – Triple Race Weekend – Mandatory Tech for Groups 1, 2 & 3				
Group 1: A-B-C Prod, SPO-M-U, PRO3	Group 5: ITA-B-C-S, GTL, E-F-H Imp Prod			
Group 2: D-E-F-G-H-I Prod, CR, Pro7, H4, SM, CSM, PRO 44, ITX	Group 6: FV, FFF/500, FL, S2, A-B-C-D-E-F SR, Novice O/W			
Group 3: CF, FF, FA, FM, FC, FBX, SRX	Group 7: Novice C/W			
Group 4: GT1-2-3, AS, ITE, RS, ST				

SCCBC Race Chair: Irene Chambers
This announcement forms part of the Supplementary Regulations